"Invata pe copil calea pe care trebuie sa o urmeze…"
Versetul zilei
Gândul zilei
Flag Counter

Lucru manual

1 2 3 19

20180925_200841 de Roxana Barac, Barcelona, Spania

Descarcă aici:  Rugaciunea Tatal Nostru- lucru manual

Materiale necesare:

-9 bețe de înghețată mari, fir galben, gros (pentru a agăța rama), bandă dublu-adezivă, fluturi decorativi (eu am perforat în formă de fluture o coală decorată, și hârtie de calc, le-am lipit împreună și am pus diamante decorative în mijloc), foarfece, lipici silicon (pistol), cartonaș cu rugăciunea (vezi document atașat).

Instrucțiuni:

Am unit 7 bețe de înghețată cu alte 2 bețe de înghețată, lipindu-le cu pistolul de silicon (se vede în poză). Apoi am lipit firul galben.

Am pus pe spatele fluturelui și a cartonașului cu rugăciunea, scoch dublu-adeziv.

La grupă copiii au lipit rugăciunea peste rama de bețe de înghețată (adusă lipită de acasă), și apoi au decorat rama cu fluturii și au scris în spațiul punctat numele lor.

Copiii au fost încântați de această activitate care a durat în jur de doar 2 minute.

Am făcut această activitate în prima zi de școală duminicală, când le-am explicat că la vârsta lor (de 5 ani) trebuie să știe această rugăciune.

20180925_200715

20181004_115409

de Roxana Barac, barcelona, Spania

Descarcă aici:  Pestisor breloc- l.m

Materiale necesare:  Foam cu sclipici (verde și gri), Foarfece, Lipici silicon (pistol), Ochișori cu adeziv, Inel breloc, Perforator;

Instrucțiuni: Se taie o formă de pește din foam-ul verde și se perforează. Se lipește o bucată de foam gri în formă de aripioară de pește. Se lipește și ochiul.

Copiii vor putea scrie pe spate (cu pix sau carioca permanentă) Isus e Salvatorul meu, sau altceva potrivit cu tema lecției.   Multă pace!

1 2 3 19