"Invata pe copil calea pe care trebuie sa o urmeze…"
Versetul zilei
Gândul zilei
Flag Counter

Conferinţe

Pe data de 6 Noiembrie, la ora 19:00, fratele Mateescu Ionuţ -lucrător Amec- va ţine un curs online pentru toţi cei care doresc sa  înveţe cum pot  preda online copiilor de la grupe, folosind platforma Zoom. Te invitam şi te îndemnăm cu drag să participi şi să anunţi şi alţi învăţători. Timpurile în care trăim ne constrâng să căutăm alternative noi de predare, iar noi trebuie să ne instruim pentru a folosi tehnologia ce ne stă la dispoziţie. Domnul să ne ajute să ţinem pasul cu vremurile şi să continuăm întâlnirile cu copiii în formele cele mai eficient posibile.

Înscrierea pentru curs se va face în următorul formular: https://forms.gle/Nc5ptY1Wa8KQqxN47
📌 Vei primi în zilele următoare pe email, link-ul de alăturare la cursul de predare.

Învățătorii care vor să se instruiască pentru a putea organiza programe de Școala Duminicală online trebuie să parcurgă doi pași:
1️⃣Să vizioneze materialul de la conferință pentru învățători- Regionala Suceava
https://youtu.be/48NzdyxBK-E
2️⃣Să se înscrie la cursul de predare online folosind platforma Zoom (continuarea conferinței), care se va desfășura pe data de 6 Noiembrie, la ora 19:00, completând formularul: https://forms.gle/Nc5ptY1Wa8KQqxN47
❗️Vei primi în zilele următoare pe email, link-ul de alăturare la cursul de predare.
❗️Este recomandat ca toți învățătorii care participă vineri la cursul de instruire să folosească pentru a se conecta, un computer și nu telefonul.

122831319_1113057249109102_1370517637605838229_nAnul acesta te-ai întâlnit cu copiii de la școala duminicală?

Cum te întâlnești cu copiii când situația nu îți permite?

Acestă conferință şi-a propus să ofere învățătorilor de școală duminicală anumite idei și metode prin care am putea avea întâlniri cu copiii în mediul online, atunci când nu avem posibilitatea să ne întâlnim fizic la biserică.

Invitatul nostru, fratele Ionut Mateescu din Lugoj are multe experiențe și soluții care să ne ajute în lucrarea cu copiii și adolescenții.

Într-o formă inedită, te invităm să urmareşti înregistrarea conferinţei pentru învăţători, regionala Suceava, ce a avut loc pe data de 24 Oct. 2020.

 

-descarcă invitaţia aici:           sigla conf    Invitatie conferinta                         

                        INVITAŢIE

Salutări sfinte în numele Domnului Isus,  Mântuitorul nostru!

Cu bucurie vă invităm sâmbătă, 29 septembrie 2018, la Conferinţa anuală a învăţătorilor de Şcoală Duminicală, din cadrul Comunităţii Regionale Penticostale Arad. Aceasta va avea loc la Biserica Penticostală Gloria din Arad, str. Gloriei nr 5. Conferința va începe la ora 8:30 cu înscrierile și se va încheia în jurul orei 15:00 cu gustarea pregătită din partea bisericii gazdă.

Tema conferinţei:  Hristos, Izvorul meu

Versetul motto al conferintei este:  Psalmul 36:9 -„Căci la Tine este izvorul vieții, prin lumina Ta vedem lumina.”

În cadrul conferinței, fratele Nelu Filip va avea un mesaj in plen pentru toţi învăţătorii, urmat de trei seminarii interactive cu idei practice pentru grupele de copii, împărţite pe categoriile de vârste ale copiilor cu care se lucrează: preșcolari, școlari, adolescenți.

Vor fi standuri cu literatură creştină. Veniţi pregătiţi!

În cadrul conferinţei se va distribui (gratuit) Mărgăritarul, revista naţională a învăţătorilor de copii din Cultul Creştin Penticostal (una pentru fiecare biserică participantă). De asemenea, va fi de vânzare și Agenda 2019 a Departamentului pentru copii din cadrul Cultului Penticostal.

În scopul pregătirii mapelor şi a gustării, vă rugăm să confirmaţi până marţi 25 septembrie 2018 participarea la conferință. Confirmarea se va face la Ardeu Adriana,  email: ardeu.adriana@yahoo.com, tel. 0749524431 – menționând numele, biserica și în cadrul seminarului la ce categorie de vârstă dorești să participi.

Vă mulţumim frumos și vă așteptăm cu drag!