"Invata pe copil calea pe care trebuie sa o urmeze…"
Versetul zilei
Gândul zilei
Flag Counter

Conferinţe

WhatsApp Image 2021-09-02 at 11.28.48

 

         Dragi colegi,
Cu ajutorul lui Dumnezeu în 11-12 septembrie 2021 vom avea Conferința internațională a lucrătorilor cu copiii. Tot la câţiva ani, în loc de conferinţele cu care ne-am obişnuit pe fiecare regională, dorim să facem şi una internaţională. Conferința se va tine la Centrul de afaceri Timișoara, având următorului program orientativ:
– 11.09.2021, orele 9:00 – 17:00 cu pauze și timpul pentru servirea mesei de prânz;
– 12.09.2021, orele 9:00 – 12:00. În încheierea conferinței se va serba Cina Domnului.

         Tema conferinței este:
Provocări în educarea copiilor din era digitală.
Vor conferenția pastorii: Nelu Filip, Nelu Brie și Titus Coroban. Vor fi și seminarii.

      Pentru învățătorii care vin de la distanță  s-a terminat timpul de inscriere cu cazare asigurata de către organizatori și va rugam sa va căutați cazare.
Pentru o bună organizare vă rugam să promovați evenimentul și să faceți înscrierile la nivel de Comunități Regionale și pe țări , dacă aţi primit linkuri, sau direct la linkul de mai jos.

          LINK ÎNSCRIERE CONFERINŢĂ   

   https://forms.gle/p7v1U9C65rCU2tVa9

Toate acestea le organizam cu ajutorul lui Dumnezeu și le vom susține dacă legile privitoare la pandemie ne vor permite.
Dacă sunt întrebări vă rugăm să le puneți liniştiţi.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

    Echipa de organizare

Pe data de 6 Noiembrie, la ora 19:00, fratele Mateescu Ionuţ -lucrător Amec- va ţine un curs online pentru toţi cei care doresc sa  înveţe cum pot  preda online copiilor de la grupe, folosind platforma Zoom. Te invitam şi te îndemnăm cu drag să participi şi să anunţi şi alţi învăţători. Timpurile în care trăim ne constrâng să căutăm alternative noi de predare, iar noi trebuie să ne instruim pentru a folosi tehnologia ce ne stă la dispoziţie. Domnul să ne ajute să ţinem pasul cu vremurile şi să continuăm întâlnirile cu copiii în formele cele mai eficient posibile.

Înscrierea pentru curs se va face în următorul formular: https://forms.gle/Nc5ptY1Wa8KQqxN47
📌 Vei primi în zilele următoare pe email, link-ul de alăturare la cursul de predare.

Învățătorii care vor să se instruiască pentru a putea organiza programe de Școala Duminicală online trebuie să parcurgă doi pași:
1️⃣Să vizioneze materialul de la conferință pentru învățători- Regionala Suceava
https://youtu.be/48NzdyxBK-E
2️⃣Să se înscrie la cursul de predare online folosind platforma Zoom (continuarea conferinței), care se va desfășura pe data de 6 Noiembrie, la ora 19:00, completând formularul: https://forms.gle/Nc5ptY1Wa8KQqxN47
❗️Vei primi în zilele următoare pe email, link-ul de alăturare la cursul de predare.
❗️Este recomandat ca toți învățătorii care participă vineri la cursul de instruire să folosească pentru a se conecta, un computer și nu telefonul.

122831319_1113057249109102_1370517637605838229_nAnul acesta te-ai întâlnit cu copiii de la școala duminicală?

Cum te întâlnești cu copiii când situația nu îți permite?

Acestă conferință şi-a propus să ofere învățătorilor de școală duminicală anumite idei și metode prin care am putea avea întâlniri cu copiii în mediul online, atunci când nu avem posibilitatea să ne întâlnim fizic la biserică.

Invitatul nostru, fratele Ionut Mateescu din Lugoj are multe experiențe și soluții care să ne ajute în lucrarea cu copiii și adolescenții.

Într-o formă inedită, te invităm să urmareşti înregistrarea conferinţei pentru învăţători, regionala Suceava, ce a avut loc pe data de 24 Oct. 2020.